sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Testineulonnassa Grand Fir

Pääsin taas testineulomaan Talviknitsille huivia. Tällä kertaa mallin nimi on Grand Fir ja siinä on helppo ainaoikein-aloitus jonka jälkeen tulee kontrastivärillä pitsineuletta ja lopuksi vielä päättely päävärillä.


Itsellä oli jemmassa tuota vihreää Rowanin huivilankaa, mutta kaveriksi ei ollut mitään sopivaa väriä, joten ostoksille piti lähteä.. Olisin halunnut ehkä puhtaamman valkoisen pääväriksi, mutta pika-aikataululla ei paikallisesta lankakaupasta löytynyt sopivanpaksuisena kuin tuollaista luonnonläheistä Katian Natur-lankaa. Arvoin vielä kummin päin värit laitan, mutta nyt olen ihan tyytyväinen valintaani, että vihreä on tehosteväri. Siinä on nimittäin eri sävyjä ja noissa raidoissa se näyttää tosi kivalta.


Tarkkaan jos katsoo niin saattaa bongata, että blokkasin nähtävästi väärän nypyn keskikohdaksi.. Mutta yritetään olla välittämättä asiasta. Onneksi käytössä tuo ei niin näy..
Huivi viimeistellään tuollaisella nyppyreunalla. Itse neuloin koon M, jossa se oli vielä siedettävän rajoissa, mutta L-koossa voin kuvitella, että nyppyjen neulomiseen menee tuskallisen pitkä aika. Onneksi tarjolla on vaihtoehtona myös nopeammin neulottava nirkkoreunus.


Itse neuloin huivin koon 4 puikoilla, jolloin siitä tuli vähän ohjeistettua isompi, mutta mielestäni oikein mukavan kokoinen. Ja tämä oikeasti lämmittää todella kivasti, tuli huomattua kun pakkasessa tätä kuvailtiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti