sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Halloweenin salainen yhteisneulonta

Talvi Knits järjesti lokakuussa mysteeriyhteisneulonnan. Tiedossa oli, että elokuvasta inspiraationsa saanut kuva-aihe on siirtynyt kirjoneulelapasiin, mutta muu oli arvoitusta. Sen verran hauskalta kyllä kuulosti ja ihan kivat lankapalkinnot arvotaan osallistujien kesken, että päätin lähteä mukaa ja kiva että lähdin. Tässä lopputulos:


Lankana näissä on musta Arwetta ja hopeankimalteleva Regian Soft Glitter ja puikot 2,5. Neuloin S-koon ohjeella ja tuli omiin käsiini sopivat. Sen verran eroa ohjeeseen on, että aloitin ajatuksella musta pohjaväri ja hopea kuvioväri, joten resorilla hopea on dominoivana värinä. Kun päästiin ekaan kuvavihjeeseen ja näin, että tulee lepakoita, niin pakkohan ne oli neuloa mustalla eli resorin jälkeen vaihdoinkin värit toisin päin.. Varsinainen elokuvateema on lapasten selkäpuolella:


Herra Draculahan se siellä matkalla linnaansa. Ensin neulottiin tuo linnalapanen ja vasta jälkimmäisen lapasen kohdalla paljastui kuka on päähenkilönä. Kuviossa on aika pitkiä langanjuoksuja valmiina lapaset eivät näyttäneet kovin tasaisilta, mutta blokkaaminen tekee kyllä ihmeitä, koska neulejälki tasoittui aivan huomattavasti kastelun ja kuivattamisen jälkeen! Näillä voi sitten pelotella muita ihmisiä tälleen, böö! :)


Tosi monen suosikki oli kämmenpuolen lepakkokuvio ja useampi yhteisneulontaan osallistunut suunnitteli hyödyntävänsä sitä joko uusiin lapaseen tai jossakin muussa neuletyössä.


Olen kyllä iloinen että osallistuin! Erityisesti tykkäsin, että nämä neulottiin yksi kerrallaan eli ei tarvinnut kahta puikkosettiä eikä viimeisen vihjeen jälkeen tarvinnut aloittaa toisen käsineen parissa kun vihjeet sisälsivät molemmat lapaset vuorollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti