torstai 31. toukokuuta 2018

Nurmilintu-kesähuivi

Sain lahjakortin paikalliseen käsityökauppaan ja kerrankin ostin jotakin muuta kuin sukkalankoja. Teeteen Rainbow-lanka oli juuri sopivaa huiviin joten kokeilin kärsivällisyyttäni kerrankin vähän isomman projektin kanssa. Loppujen lopuksi huivi oli aika nopeakin neuloa.


Lanka on tuollaista liukuvärjättyä. Huivi on aloitettu valkoisesta päästä ja päätelty kolmannen pitsiosion jälkeen sinisestä reunasta. Puikkokoko oli 4 ja ohjeena on Ravelrysta löytyvä Nurmilintu. Malli on siitä kiva, että siinä ei ole ainuttakaan nurjaa silmukkaa eli superyksinkertainen! Ainaoikeinneuleen alueet vuorottelevat pitsiosioiden kanssa. Huivia koko ajan kavennettiin toisesta reunasta ja lisättiin silmukoita toisesta, joten siitä tulee tuollainen kolmionmuotoinen.


Tässä lähikuvaa pitsistä ja reunan päättelystä:


Langan koostumus on 50/50 puuvillaa ja akryylia, joten se on mukavan viileä ja pehmeä, oikein täydellinen kesähuivi. Sovituskuvat ovat taas mallia ilmeillä mennään..1 kommentti:

  1. Tää on kyllä aivan ihana! Ja niin kauniit värit! (ja niin nopeasti taas sinulta valmistui!) nimim. "neuloisin tuota puoli vuotta tai jotain" :)

    VastaaPoista