tiistai 12. syyskuuta 2017

Pupusukat (ja ehkä väriterapiaakin)

Olikohan perjantaina kun face-fiidi alkoi tulvia tätä linkkiä: klik ja yksi ja toinen ilmoitti pistävänsä sukat puikoille. Lauantaina tuttu laittoi linkin yksärinä ja kysyi, tekisinkö hänen lapselleen sellaiset. No, tokihan tein.

Lankana näissä on 7 Veljestä ja silmukoita 40 eli yksi sukka valmistui ihan muutamassa tunnissa. Hivenen kyllä sukkien kokomerkintöjä ihmettelin: koot ovat lapsi ja nainen. Miksei ihan vaan lapsi ja aikuinen, kai miehetkin voivat pupusukkia käyttää?  Neulomisen jälkeen oli vielä aika iso osa urakasta jäljellä, sillä useampi tunti kului häntätupsuihin ja korvien paljetteihin. On nimittäin jokainen yksitellen kiinni ommeltu!


Ihan kivannäköiset korvat olisivat ilman paljettejakin, mutta kyllähän ne oman lisänsä sukkiin tuovat.  Sovituskuvia, olkaatten hyvät!


 Alkuperäinen ohje on Novitan, mutta sitä ei netistä löytynyt, ainoastaan tuo Kotivinkin sivuilla oleva. Nämä saattavat olla myös osallistumiseni syyskuun Vuosi väriterapiaa -haasteeseen, jossa värinä on valkoinen toisen värin kaverina. Idea mustavalkoiseen työhön on kyllä, mutta en ole ihan varma, ehdinkö sitä saada syyskuun aikana valmiiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti