keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Turkoosia ja vähän mustaakin, kesäkuun värihaaste

Kesäkuun väri Hommahuoneen värihaasteessa on turkoosi, joka onkin yksi lempiväreistäni, joten tämä kuukausi ei tuottanut päänvaivaa. Jo kuukauden-pari olin suunnitellut näitä sukkia, mutta värihaasteen takia jätin sitten tarkoituksella neulomisen kesäkuun puolelle. Syntyi itselleni toiset Anelmaiset:

Lähestulkoon ohjeen mukaan nämä pistelin, jopa ristiin vahvistetun kantapäänkin jaksoin värkätä, vaikka olen monta kertaa vannonut, ettei enää ikinä niitä. Ja on kukkaraitakin :)

Lankana tutusti 7 Veljestä. Itselläni oli sinisävyisen raitalangan lisäksi käytössä luonnonvalkoinen ja turkoosi. Yhden raidan lähellä kärkeä neuloin lisäksi Minions-sukista ylijääneellä sinisellä ja pilkut tein pinkillä. Mutta päällisin puolin vain kaksi väriä raitalangan lisäksi käytössä. Ainoa muutos ohjeeseen oli ennen kärkikavennuksia kun jätin 1 tai 2 siksakraitaa pois ettei sukista tullut liian pitkiä. Turkoosit pitsinauhat olin ostanut jemmaan jo alkuvuodesta, ovat justiin piste I:n päälle:

Nämä Anelmaiset ovat kyllä siitä hauskat, että pelkästään värejä vaihtamalla tulee ihan erinäköiset sukat. Aiemmin toukokuussa tein työkaverilleni rokki-Anelmat:

Mustaa, luonnonvalkoista, vaaleanharmaata ja vähän luumunpunaista, niin ulkonäkö on heti ihan eri. Näistä jätin kukkaraidat pois niin eivät menneet liian hempeiksi ;)

Ajatuksena olisi ehtiä vielä ompelemaankin turkoosia, mutta kesälomareissun takia saas nähdä kuinka käy. Kaavatkin pitäisi nimittäin ehtiä piirtämään ennen kuin pääsee kankaisiin käsiksi.2 kommenttia: