tiistai 19. marraskuuta 2013

Pipovaihto

Nappinjan blogista bongasin pipovaihdon. Idea oli kamalan kiva, joten päätin osallistua. Käytännössä tämä oli kyllä kamalan stressaava juttu, sillä en osaa applikoida eli oli melkeinpä mahdottomuus toteuttaa omalle kohdalleni vaihtariksi osuneen pikkupojan toiveiden mukaista pipoa. Onneksi vaihtoehtona oli myös ommella pipo pojan äidille, joten tartuin siihen tilaisuuteen.

Ihan perusruttupipon kaavalla tein mustasta trikoosta pipotuksen. Vastaanottaja sanoi käyttävänä tummanlilaa talvitakkia, joten halusin jotakin violettia pipoon. Toivottavasti ei ihan metsään menty. Sen verran kyllä harmittaa, ettei omat ompelutaidot upeuksiin riitä että jatkossa jätän ompeluvaihtikset väliin. Neulomalla olisin osannut toteuttaa varmasti mieluisemman version.

Vaihtiksen ideaan kuului myös, että jokainen osallistuja ompeli pipon eri henkilölle kuin jolta itse pipon vastaanotti. Itse "tilasin" pipon omaan päähäni, sillä lapsista olisi kuitenkin ollut ihan "epiä" että vain yksi olisi saanut uuden päähineen. Tällainen pipo meille kotiutui:

Tai itse asiassa meille kotiutui pipo ja silityskuva erillisinä ja kuvan sitten miehen avustuksella leikkelin ja taiteilin pipoon kiinni.

Late tuo sopivasti pilkettä silmäkulmaan ja tykkään siitä, että se lentää tuolta pipon sivulta "näkyviin". Takana pipossa on tällainen hakaneulaviritelmä:

Se on ihan piste I:n päälle, sillä se antaa justiin kivasti "rouheutta" muuten aika karkkimaiselle pipolle :) Samassa kuoressa pipon kanssa oli myös tällaisia heijastinnappuloita:

Niitä en kuitenkaan kiinnittänyt omaan pipooni vaan meinasin lasten pipoihin tai kaulahuiveihin nuo ehtiessäni ommella. En tällaisista ollut ennen kuullutkaan, mutta vaikuttaa kyllä hyvältä tuotteelta! Silityskuvan reunoilta jäi silitettävää valkoista "paperia" vielä ylikin. Esikoinen siitä jo leikkeli tassunkuvan joka silitettiin hänen omaan pipoonsa eli todella monipuolinen paketti meille kotiutui, kiitos siitä kovasti Maryanalle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti