sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Perusteeppari - ja jotain kovin epätavallista

Ei ole ihan T-paitakelit parhaillaan, mutta kun esikoinen T-paidan tilasi niin sellaisen myös sai. Tosin tilaus taisi tulla jo toista kuukautta sitten, mutta kangastilauksessa vähän kesti. Kangas kun tuli Saksasta asti taas kerran. Kaavankin kanssa oli vähän hankaluuksia kun valtaosa Ottobren kaavoista tuntuu loppuvan kokoon 128! Mutta löytyi sieltä onneksi isommallekin lapselle. Paita syntyi Ottobren 3/2011 kaavalla (jonka nimeä en taas muista) ja on kokoa 140.

Malliltaan paita on kivan slim-fit. Pituutta on alkuperäistä kaavaa enemmän.

Kangasta jäi alareunasta vielä hiuspantaan sopiva suikale, joten pitihän sellainenkin sitten ommella :D


Paita oli aika peruskauraa, mutta sitäkin harvinaisempaa (herkkua) oli tämän viikonlopun toinen projekti. Sain nimittäin pitkän aikomisen jälkeen vihdoin ja viimein siivottua ompelunurkkaukseni!

(Lähes) kaikki kankaatkin mahtuvat noihin pöydän alla olevaan kahteen isoon pahvilaatikkoon. Lisäksi jämätilkut ja resorit ovat muovikasseissa pöydän ja sen vasemmalla puolella olevan kaapin välisessä rakosessa. Kaapin tasolla on muovilaatikoissa ompelulangat sekä koristenauhat.

Laatikoiden vieressä näkyvä epämääräinen läjä on UFO-pino. Päällimmäiset kankaat siitä valmistuivat jo penaaliksi, mutta kirkkaanpunaiset hupparikankaat odottavat yhä vetoketjua saapuvaksi postissa ja niiden alla on pari korjausompelu-urakkaakin. Mutta eiköhän yksi iso urakka yhdelle viikonlopulle riitä eli josko ensi viikonloppuna iskisi UFOjen kimppuun sitten? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti