maanantai 17. joulukuuta 2012

Salaisen Jouluystävän 3. paketti

Perjantaina se kolahti postilaatikkoon, kovasti odotettu ja jännätty Salaisen jouluystävän 3. paketti. Tai oikeammin postilaatikkoon kolahti pakettikortti ja ääk ja kääk, en mitenkään ehtinyt pakettia silloin perjantaina hakemaan eli jouduin koko viikonlopun yli kihisemään jännityksessä mitä paketista paljastuisikaan. Mutta tänään heti aamupalan jälkeen suuntasin postiin jossa odotti iiiiso kirjekuori. Kotona kuoresta paljastui tällaisia:

Sieltä löytyi siis askartelutarpeita joulukortteihin (+ 1 valmis mallikortti), suklaisia ripustettavia käpyjä, hauska joulukuusenmuotoinen metallirasia, rasia fudge&chocolate-nameja ja vielä pikkiriikkinen jouluaiheinen paperikassi + tietenkin kortti josta paljastui että salainen jouluystäväni oli Suvi. Kiitos sinulle kaikista paketeista, on ollut ihana odottaa niitä ja joulua :)

Nyt arvon sitten maltanko säästää nuo askartelujutut ensi vuoteen vai laitanko esim. pakettiin esikoiselle joka on todella kova askartelemaan. Samoin nuo suklaiset kävyt saattavat päätyä jouluaattona lasten joulukalenteriin - tai sitten ne saattavat päätyä jo sitä ennen parempiin suihin, en tiedä vielä :) Fudget ainakin herkuttelen jo ennen joulua. Kuusirasiallekin keksin heti niin monta käyttötarkoitusta etten nyt tiedäkään suoralta kädeltä mihin se loppujen lopuksi päätyy. Käyttöön kuitenkin aivan varmasti menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti