keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Salainen jouluystävä

Ilmoittauduin tänä vuonna mukaan Salaiseen jouluystävään. Ideana on että syksyn mittaan jokainen osallistuja lähettää kolme pakettia omalle kohdalleen arvotulle osallistujalle ja vastaavasti saa myös itse kolme yllätyspakettia salaiselta jouluystävältä. Ensimmäinen paketti oli putkahtanut postilaatikkoon tänään ja tällaista sieltä paljastui:


Paketissa oli siis tonttulakki, huovutettu sydän, kaksi erilaista hyvää joulua -kylttiä, ripustettavia sydänkoristeita sekä jouluisia pakettikorttitarroja (+ kortti salaiselta ystävältä). Kivaa ja hyödyllistäkin siis :) Sydämet ideoin jo "kierrättäväni" lapsille joulukalenteriin kun niitä on sopivasti juuri neljä kappaletta!

4 kommenttia:

 1. Voi kun kivannäköisen paketin olet saanut! Aivan innoissani lueskelen viestejä salaisista paketeista. :D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että paketit on alkaneet liikkua! :) Omani kanssa vielä pohdiskelen, mitä pakettiin sujauttaisi. Eiköhän tästä ala ajatukset virittäytyä jouluun...

  VastaaPoista
 3. Teija ja Saara, oli kyllä ihana paketti. pisti vaan miettimään mistä ihmeestä kaikki jouluinen sisältö on hankittu kun ainakaan omaan silmään ei kaupoissa vielä kamalasti ole silmään osunut? vaan ehkä isoimmilla joulufaneilla on omat varastot ympäri vuoden? ;)

  VastaaPoista
 4. Juurikin näin, pahimmilla jouluhupakoilla on aina varastossa jouluisia juttuja. Niitä kertyy ihan huomaamatta. Katsotaanpa onko sinullakin ensi syksynä. ;)

  VastaaPoista