keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Kankaisiin käsiksi

Projekti lankavaraston tyhjennys edistyy hitaasti (mutta kohtuullisen varmasti, ehkä 3-4v päästä on valmista :D ) joten seuraava projekti on sitten kangasvaraston tyhjennys. Ajattelin aloittaa epämääräisestä puuvillakankaiden läjästä:

Ideoita saa vapaasti heitellä mitä noista tekisi. Mitään kangasta ei ole kamalan isoa palasta eli jotain pientä. Ensialkuun ompelin muutaman hernepussin:


Lapset voivat noita käyttää leikeissään tai jäähdytettynä pipipusseina tmv.
Loppuun vielä esimakua tulevasta postauksesta ;)

2 kommenttia:

  1. Jos keksit ideoita tilkkujen kuluttamiseen niin kerrothan! :) Sama ongelma nimittäin,voisi kai kohta kangaskaupan perustaa.. Puuvillatilkuista olen tehnyt penaaleita lasten kavereille synttärilahjaksi, pussukoita itselle ja lahjaksi, lapsille leikkiostoskasseja/lelukasseja, yhdistelemällä vois saada jotain tilkkuhametta tytölle, kivoja pehomeläimiäkin voisi tehdä mutta pehmoilla ei kauheasti leikitä... Neulepuikkopusseja, kassi neuleelle (helppo ottaa mukaan), kännykkäpussi... olen myös joskus päällystänyt kenkälaatikoita kivemmiksi säilytyslaatikoiksi.

    VastaaPoista
  2. kiitos ideoista! tuo laatikoiden päällystäminen onkin hauska idea ja jotain kasseja/pussukoita pitää varmaan seuraavaksi testata. harmillisesti en ole yhtään tilkkutyöhenkinen ihminen (lue: kärsivällisyys ei riitä :D ) joten pakko ideoida jotain mihin saa isompia kangaspaloja menemään..

    VastaaPoista