tiistai 29. joulukuuta 2020

Joulukuun neulomuksia

 Joulukuussa on valmistunut projekti jos toinenkin. Testineulontana tein TalviKnitsille pitsineulekaulurin.


Mallin nimi on Golden Hour Cowl. Itselläni tosin ei ole kovin golden, kun neuloin sinisävyisistä langoista. Tässä on yhdessä 2 lankaa: Ikke Yarnsin villalanka sekä Sandnes Garnin mohairlanka. Puikot olivat kokoa 4 ja 5.

Kauluri meni joululahjaksi ja niin menivät myös nämä sukat ja tiskirätit.

Sukissa lankana on Drops Fabel ja puikot kokoa 2,5. Ohjetta ei ollut sen kummempaa kuin googlasin Minecraft socks tms ja sillä löysin kaavion kirjoneuleeseen. Tiskirätit on neulottu hamppulangasta. Ohjeet löytyvät Ravelrysta ilmaisina, paitsi ylimmän kuvan tähtimalli taitaa olla maksullinen. Sen olen joskus voittanut arvonnassa itselleni.

Joulun jälkeen valmistuneita on nämä lapaset ja sukat:Lapasten malli on Kuusisto ja lankana oli TukuWoolin villalanka yhdessä Sandnes Garnin mohairin kanssa. Puikkokoko 3,5 ja nämä valmistuivat todella nopeasti! Sukat puolestaan ovat Wool Me Once Fiberin ja Studio Pynjan joulukalenterisukat. Tilasin sieltä Bertie Pott's -lankakalenterin, jonka langat on värjätty jokamaun rakeiden inspiroimana. Päivittäin tuli myös pieni pätkä sukkaohjetta, jolloin langat sai heti neulottavaksi. Puikkokoko näissä oli 2,5 ja molempia sukkia neulottiin samanaikaisesti/ vuorotellen, joten jos jaksoi pysytellä tahdissa mukana niin aattona valmistui sukkapari.

Lisäksi neuloin joulukuussa yhden villapaidan, mutta se oli salainen testineulonta, joten sitä en vielä voi paljastaa. Siitä tuli kyllä ihana ja on jo päässyt käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti