sunnuntai 30. elokuuta 2020

Testineulonnassa Kvartsi-sukat

 Taas testineulontaa. Tällä kertaa lemppariteemaani eli sukkia. Lopputulokseen en vaan harmillisesti ole ihan tyytyväinen, ihan omaa syytäni. Tällaiset tuli:Malli on aivan ihana, mutta valitsin liian kirjavan langan :( Aloitin näitä itse asiassa yksivärisestä Dropsin Fabelista, mutta siitä neulottuna tuli liian suuret, joten vaihdoin Yarn by Stun sukkalankaan. Vyyhdillä lanka näytti vähemmän levottomalta, mutta valmiissa sukissa se kyllä syö pitsikuvion. Tässä yritystä lähempää kuvattuna.


Tuo nirkkoreuna on aivan ihana! Neuloin sukat koon 2,5 puikoilla S-koon ohjeen mukaan. Alkuperäisessä ohjeessa tehtiin varsiin vain 1 mallikerta, mutta itse tein 3, jotta sain vähän pidemmät varret. Varsissakin tosin tuli mokattua, sillä meni 1n ja n1 sekaisin. Itse neuloin 1 nurin kun olisi pitänyt nostaa neulomatta eli varren takaosan kuvio on vähän erinäköinen..


Mutta kun jättää omat mokailut huomiotta, niin tätä ohjetta todella voi suositella. Tarkoitus olisi itsekin neuloa piakkoin toinen pari - nyt vihdoin sillä oikeasti yksivärisellä langalla..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti