lauantai 7. syyskuuta 2019

Sinisiä sukkia

Nämä molemmat parit valmistuivat jo elokuussa, mutta olen ollut blogin suhteen hyvin laiska päivittäjä.. Olen yrittänyt neuloa jemmalankoja pois, mutta sitten paikallinen lankaliike vaihtoi omistajaa ja tyhjensi siinä yhteydessä hyvin suuren osan valikoimistaan alella, joten elokuun tilastot olivat ihan katastrofaaliset.. Onneksi sentään osa langoista on jo neulottukin kun puikoilla on tulossa taas yksi huivi. Mutta se ei ole vielä valmis, joten tässä sukkia:


Ensimmäinen pari on pitsineulesukat Niina Laitisen ohjeella. Mallin nimi on Kuiske. Lankana näissä on ihan uusi tuttavuus eli Onion Knitin Nettle Sock Yarn. Nimensä mukaisesti lanka sisältää nokkoskuitua! Oli ainakin miellyttävä neuloa, toivottavasti on käytössäkin yhtä mukavan tuntuinen. Puikot olivat näissä kokoa 2,5.

Toinenkin pari on Niina Laitisen ohjeella. Nämä ovat Vetehiset. Lankana on Dropsin jämiä Villapesusiskot-huivista. Näihin meni lankaa vain 36g eli todellinen jämälankaprojekti nämä. Puikot olivat kokoa 3.

Sukkien jippo on nurjilla silmukoilla aikaan saatu pintakuviointi, joka on sukissa peilikuvana, mutta valitettavasti kuvissa pinta ei kyllä tule näkyviin suunnilleen ollenkaan. En tiedä minkälaisessa valossa pitäisi yrittää kuvata, että pinta erottuisi..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti