sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Epäsymmetrinen kaulahuivi

Sain ystävältä synttärilahjaksi kerän Lion Brandin moniväristä Mandala-lankaa. Vyötteessä oli huivin kuva, mutta se ohje sattui olemaan maksullinen. Olin kuitenkin jo saanut päähäni, että langasta on ehdottomasti tultava huivi, joten lähdin Ravelrya haravoimaan nimenomaan tuo lanka edellä eli minkälaisia huivia muut olivat siitä neuloneet. Lopulta päädyin ohjeeseen nimeltä Asymmetrical Scarf. Tai itse asiassa suunnitelija kutsui sitä huivin reseptiksi eli ohjeessa oli kerrottu miten lisäykset ja kavennukset tehdään ja yksi esimerkki pintaneuleesta, mutta halutessaan pintaneuletta voi vaihdella ihan minkälaiseksi tahansa. Itse tein ihan ohjeen mukaan, eli 16 kerroksen mallikerta toistui niin että oli 4 krs sileää, 4 krs ainaoikeaa, 4 krs sileää ja sitten 4krs verran reikäkuviota. Mallin oppi ulkoa tosi nopeasti, joten pian ohjetta ei tarvinnut tuijotella enää ollenkaan, senkus neuloi menemään :) Tältä näyttää:


Huivia oli ihan supervaikea kuvata, koska lumikinokset on niin valtavat, että mihinkään järkevälle kuvauspaikalle ei päässyt rämpimään ja saatavilla olevat pensaat puolestaan eivät ole yhtään kuvauksellisia. Mutta jotain tuli räpsittyä..


Lanka on 100% akryylia, mikä ei itselleni olisi ensisijainen valinta, mutta loppujen lopuksi tämä oli ihan kivantuntuista neulottavaa. Väritkin ovat tosi kauniit, mutta ihan varma en vielä ole jääkö tämä omaan käyttöön vai meneekö lahjaksi.. Puikkokoko oli 4. Myös sovituskuvat ovat aika luokattomia, koska kuvaaja paleli eikä jaksanut keskittyä tehtäväänsä..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti