sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Taas yksi pipo

Nyt alkaa oikeasti ilmat kylmetä siihen tahtiin, että kohtahan näitä pipoja ihan oikeastikin tarvitaan! Varsinaisesti tämä ei kyllä ollut tarveneulomus, vaan kunhan edelleen epätoivoisesti yritän saada lankavarastojani pienemmiksi... Tällainen luomus tällä kertaa:

Ohje on tälläkin kertaa Ravelrysta, mallin nimi on Christian's hat. Todella helppo neuloa, pintaneule syntyy oikeilla ja nurjilla silmukoilla. Ja koska neule on joustinpohjainen, niin pipo mahtuu vaikka rastojenkin kanssa päähän ;)

Puikkona käytin koon 3,5 pyöröpuikkoa ja silmukoita oli (ihan ohjeen mukaisesti!) 105. Muutenkin tämä on kerrankin neulottu täysin ohjeen mukaan, paitsi reunan joustinta tein muistaakseni pari kerrosta ylimääräistä (ohjeessa vain 6 kerrosta). Lanka on joku en-tiedä-mikä anopin viime vuosikymmenellä itse värjäämä.

Lankaa jäi vielä ja nyt siitä on puikoilla sukat appiukolle kiitokseksi remppa-avusta. Sen jälkeen loppuvuosi meneekin varmaan täysin sukkaneulomusten parissa. SPR:llä on menossa Kudo villasukat turvapaikanhakijalle -kampanja, johon meinasin osallistua useammallakin parilla. Lisätietoja Facebookissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti