lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kangashamsterin vaippasulkeiset osa 2

Noin vuosi sitten ompelin kaikki jemmojeni pul-kankaat ja fleecet ym. taskuvaipoiksi lasten vauvaserkuille. Sisävaippakankaita kuitenkin yhä jäi jemmoihin *nolo* Kuopus ehti tässä välissä jo oppia kuivaksikin mutta toiseksi nuorin käyttää yhä yövaippoja. Ne alkavat olla harvinaisen kamalassa kunnossa kun aina on ajateltu että kyllä se kohta niistä oppii pois niin ei kehtaa uusia hankkia, mutta nyt tein jonkunasteisen luovutuksen ja totesin että ei se nyt nähtävästi ihan heti vielä ole yökuivaksi oppimassa ja ompelin lapselle uusia ehjiä vaippoja.


Ihoa vasten on joku bambu(?)college tmv. ja uloin kangas on noissa violeteissa puuvillasherpaa ja oranssissa polyestermokkaa. Muistelen jopa että tuossa oli jonkunlainen kosteussulkukin peräti tuossa oranssissa.. Vaippojen sisään on ommeltu yhteensä 4 kerrosta mintunvihreää puuvillasherpaa ja jotain hamppukangasta jota sattui jemmoista löytymään.

Vaipat ovat etureunastaan auki eli siitä voi pujotella vaipan sisään vielä lisää imuosia.

Siistimpi taskusysteemi olisi tullut kun taskuaukon olisi tehnyt vaipan takaosaan mutta kun nämä tulivat vaan omaan (ja toivottavasti lyhytaikaiseen!!) käyttöön niin en ulkonäköseikoista niin perustanut vaan pidin helppoutta tällä kertaa tärkeämpänä kriteerinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti