torstai 11. huhtikuuta 2013

Ihana sukkakirja

Yleensä en mitään ohjeita osta omaksi vaan lainaan kirjastosta ja kopioin jos mieluisia löytyy tai sitten etsin netistä omaa silmää miellyttäviä ja tarpeeksi helppoja malleja. Nyt kuitenkin kirjastosta osui käteen sellainen opas, että ensimmäistä kertaa menin ja tilasin sen omaksi asti. Kirjassa oli tosi monta sellaista ohjetta joita haluan kokeilla, joten laina-aika ei olisi kaikkeen riittänyt ja toisaalta kopioimisessakin olisi ollut melkoinen urakka. Sopivasti tuli vielä sähköpostiin alekoodi nettikirjakauppaan, joten suht edullisesti tupsahti kirja postilaatikkoon.Täältä löytyy myös arvostelu kirjasta. Ensimmäinen malli on jo puikoilla, joten lähikuukausina on blogiin luvassa useampiakin sukkapäivityksiä ;)

2 kommenttia:

  1. Miulla on tuo kans. Maailman ihanin sukkakirja! Kaaviot näyttää ensinäkemältä melko hurjilta mutta aika helppoja ne loppujen lopuksi on. :) Aivan ihania malleja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvelinkin että siulla saattaisi tästä olla ainakin kokemusta jos ei omana ;) Itse olen tullut melkein siihen tulokseen että hurjimmat kaaviot on tae siitä että ohje on perusteellisesti selitetty eli tarpeeksi rautalankaa että itsekin kykenen sitä seuraamaan.

      Poista