tiistai 11. kesäkuuta 2019

Villapesusiskot-huivi

Jos oli edellinen Kaipuu-huivi iso niin tämä se vasta hervottoman kokoinen on!


Kyseessä on Villapesusiskot-niminen huivi. Hassuhko nimi johtuu siitä, että ohje on Villapesuohjelma-neulekanavan pitäjien suunnittelema. Ravelrysta löytyy tuolla useampikin ohje. Joskus viime vuoden puolella oli yhteisneulontana Villapesupinnat-huivi, joka jäi itseltäni väliin, mutta ohje on tallessa ja ehkä sen joskus vielä neulon. Nimensä mukaisesti huivissa on erilaisia neulepintoja. Nyt kun bongasin tämän uuden huiviyhteisneulonnan niin tähän hyppäsin ajoissa matkaan. Ohje löytyy ilmaiseksi Ravelrysta täältä. Tässäkin huivissa on erilaisia neulepintoja, tässä lähikuvaa niistä:


Huivi on neulottu Dropsin Nord-langasta, joka on osittain alpakasta. Ensimmäistä kertaa tällaista neuloin ja on kyllä kivan pehmeän tuntuista. Puikkokoko oli huivissa 4.  Uutena juttuna huivia neuloessani opin briossineuleen. Olen kuvitellut sitä jotenkin hankalaksi, mutta ei se sitä loppujen lopuksi ollutkaan. Toki tässä on nyt vain suoria raitoja eikä ole tehty kuviota, mutta senkin aion jossakin vaiheessa kokeilla. Briossa on siis tuo puna-harmaa-raidallinen osio keltaisen pitsineuleen vieressä.

Värivalintoihin en ole ihan 100% tyytyväinen vaan keltainen olisi saanut olla enemmän sinapinkeltainen. Vähän vaihtelin värien järjestystä huivin lopussa verrattuna alkuperäiseen ohjeeseen, mielestäni tuli tasapainoisempi kokonaisuus näin. Ei tämä siis missään nimessä paha lopputulos ole, mutta ei ehkä kuitenkaan ihan "omanvärinen" sittenkään joten tämä huivi joutunee kyllä lahjaksi. Varsinaisia sovituskuvia ei ole, mutta tästä saa vähän osviittaa kokoluokasta eli tämä on todellakin I-S-O! Melkein kuin pieni viltti eli varmasti talvella mukava asuste.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti