lauantai 8. maaliskuuta 2014

Hyvää naistenpäivää!

Facebookin Saumanvara-ompeluryhmässä on aina perjantaisin Project Runwayta mukaellen SaVaWay eli kahden tunnin aikana pitäisi ehtiä annetun tehtävänannon mukainen ompelus saada aikaan. Aikaisemmin en ole osallistunut, mutta nyt tehtävänanto oli niin houkutteleva, että pakko oli "veivineitsyydestä" luopua. Naistenpäivän kunniaksi oli supersalainen ylläriveivi eli tietystä sähköpostista sai ohjeiden mukaan tilata (maksullisen) ylläripaketin ja se saapui sitten postissa. Itse kuorta ei saanut avata ennen kuin perjantai-aamuna klo 8 eli sen jälkeen piti ideoida mitä tekee ja ehtiä tekemään mahdolliset lisämateriaalihankinnat. Itse olin aika järkyttynyt kun kuoresta paljastui kirkkovenekuosia. Siis mitä ihmettä siitä tekisi että kehtaisi vielä käyttääkin? Kaiken huipuksi työpäivä ja muut menot häiritsivät valmistautumista niin etten ehtinyt kangasta edes käsitellä (jotkut kloriitin kanssa saivat värin muuttumaan aika upeasti), joten sillä mentiin mitä paketista löytyi. Ja sehän tietty on vähän ideanakin, ei Project Runwayssakaan aina ole suunnittelijoiden mukavuusalueella ;) Sen verran häveliäs nyt kuitenkin olin, että valtaosan veneistä pistin piiloon ja lopputulos on tällainen:

Karu totuus paljastuu kun avaa kassin:

Tämä on siis ommeltu samalla Mekkoni mun -kirjan kaavalla kuin jokunen muukin tänä syksynä syntynyt pikkukassi. Pinkki kangas on entinen lakana jonka värjäsin koneessa. Tällä kertaa en tehnyt sisätaskua, joten halutessaan kassin voi toki kääntää toisinkin päin.

Tällöin tietysti pohjan kääntöaukon ompelusauma jää näkyviin, mutta ei se ihan kamalasti silmään pistä.

Kankaan tarinan voi lukea täältä ja siellä on myös tilausohjeet, jos joku tätä kuosia ehdottomasti haluaa. Värivaihtoehtoja on useita. Itselleni kangasta jäi vielä palanen josta jonkun toisen tekeleen saisi. Yksi idea on, mutta saas nähdä mikä on lopputulos. Voipi olla että toinen postaus tästä kuosilta blogissa vielä jossakin vaiheessa nähdään ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti