torstai 23. helmikuuta 2012

Palmikoita

Kaveri julkaisi Facebookissa iiiihanat palmikkosukat ja tokihan heti piti ruveta ohjetta uteloimaan. Se löytyi ihan Novitalta joten eikun puikot kilkkamaan! Hyvänä apuna oli jälleen junamatkat Joensuuhun ja niinpä sukissa ei tainnut mennä kuin 3 tai 4 päivää kaikkineen. Tämmöttiset:



Lankana on 7 Veljestä Raita ja aika kivasti tuo palmikkokuviointi toimii raidallisenakin. Puikot oli 3,5 koska pelkäsin että nelosen puikolla ohjeen silmukkamäärällä tulisi ihan liian isot tekeleet. Tämä olikin hyvä valinta, sillä sukat ovat justiin passelit!



Toki ohjetta tuli vähän muokkailtua oman mielen mukaan eli varsi on hivenen lyhyempi ja kantapää on taas tehty omalla vakio-ohjeella. Kärkikavennukset tein ohjeen mukaan (ekan ja kolmannen puikon lopussa sekä toisen ja neljännen alussa), mutta en oikein tiedä tykkäänkö tuosta vähän kolmiomaisesta kärjestä mikä siten syntyy. Normaalisti kavennan tasaisesti jokaisen puikon keskellä ja lopussa. Pitää jatkaa kokeiluja sillä saralla. Suunnitelmissa nimittäin on, että seuraavaksi neulon samalla mallilla mutta yksivärisestä langasta. Sitten näkee, pääseekö kuviointi vielä paremmin edukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti